HavtursprogramMange af vores ture går til Hertas flak (Flakket) hvor der kan der kastefiskes med pirk efter bl. torsk, sej og Lubbe. Og der kan hurtigt fyldes en kurv med torsk.

Der er også rigtigt godt medefiskeri på flakket efter mange forskellige arter. bl.a. bergylter, ulke, knurhaner, skæg torsk , makrel, glyser, fladfisk mm. Et rigtigt spændende artsfiskeri. Der er også muligheder for at fiske på et af de mange vrag, der ligger omkring Skagen, hvor der er mange torsk, sej, lubber og langer. Der er desuden en del spændende arter på vragene. Vi skal heller ikke glemme, at der i de seneste år er fanget en del spændende arter i området som f.eks. tun, helleflynder, havbrasen og Sankt Peters fisk.


Pointture 2023

Turene 4. 5. 12. 13 og 14 (grå markering) indgår i vores interne klub konkurrence ”Pointture 2024” Bemærk: Turene bliver afviklet som en almindelig fisketur på flakket, hvor alle kan deltage, og hvor dem som ønsker det får deres fangst registreret til konkurrencen.

Der har været lidt misforståelser omkring vores point ture, så lad os lige understrege

Man kan uden problemer deltage på disse ture Uden at være med i konkurrencenDen valgte destination skal prøves først, hvis muligt.

Afbud Senest mandag før turen kl 20 På tlf.42801046

Tilmelding helst ikke senere end onsdag før turen (af hensyn til båd antal)


Ikke medlemmer 50 kr ekstra pr. tur

Du skal selv sørge for at få vejet / målt fisk der skal med i årsregnskabet -

Største / længste fisk/ klubrekorder / pointture.

Ret til ændringer forbeholdes.


Havturslederen kontaktes aftenen før i mellem 18 og 19 for evt. aflysning

På 42 80 10 46


Bemærk man skal selv medbringe godkendt redningsvest/dragt.