Opskrifter
Havkat Indienne |
Fisk: | 700 gr. havkatfilet i skiver |
Endvidere: | 2 dl. æblemost½ tsk. salt |
Sovs: | 50 gr. margarine2 tsk. karry1 finthakket løg1 dl. suppe1 dl æblemost fra fisken1 dl fløde |
Læg fisken i et smurt ildfast fadHæld æblemost og salt overSæt fadet i ovnen ca. 25 min. ved 170 g.Margarine, karry og løg svitses sammen, afbages med melet og spædes med suppe, fiskefond og fløde |
Italiensk Havkat |
Fisk: | 700 gr. havkatfilet i skiver |
Endvidere: | 1 tsk. hvidløgssalt1 tsk. karry1 tsk. paprika75 gr. smør500 gr. kartofler500 gr. tomater |
Læg fisken i et smurt ildfast fadDrys krydderierne overFordel smørklatter på fiskenLæg kartoffelskiver og tomatskiver rundt om fiskenSæt fadet i ovnen ca. 20 min. ved 250 |
Havkat med urtepure |
Fisk: | 400 gr. havkatfilet i skiver |
Endvidere: | 2 spsk. mel½ tsk. saltGroftkværnet peber |
Urtepure: | 500 gr. kartofler200 gr. broccoli1 æggehvide1 dl flødeSalt og peber |
Skær fisken i skiver ca.3 cm bredeBland mel, salt og peberVend fisken i melet og steg skiverneKartofler og broccoli skæres i mindre stykkerKoges møre i usaltet vandHæld vandet fra og pisk grøntsagerne med håndpiskerÆggehvide og fløde piskes iSmag til med salt og peber |