Hellefisk

Opskrifter


Hellefisk

Hellefisk i sennepssovs

Fisk:

4 pæne fiskekoteletter af hellefisk

Kogelage:

2 L vand

1 laurbærblad

2 skalotteløg i skiver

1 kvist timian

2 kviste persille

5 hele peberkorn

2 tsk. salt

2 glas tør hvidvin

Sovs:

2 skalotteløg

1-2 spsk. margarine

3 dl mælk

2 dl kogelage

2 spsk. stærk fransk sennep

Salt og peber

Maizena

Pynt:

Finthakket persille

Kog fisken  i kogelagen ved svag varme i ca. 8 min.

Svits de finthakkede løg i en kasserolle

Tilsæt mælk og kogelage

Kog sovsen op

Jævn sovsen med Maizena

Tilsættes sennep, salt og peber

Læg fisken i et ildfast fad

Hæld sovsen over

Sæt fadet i ovnen i 20 min. ved 230 g.